11.6.2014

Monenlaista virkkausta

Laitan vaihteeksi jotain muuta kun leipomisia. Miulla on joku virkkausbuumi meneillään kun pitää näpertää kaikenlaisia liinan tapaisia.

Miulla tulee aina välillä sellasia hulluja ajatuksia, mitä pitää kokeilla ja tää on taas yksi niistä. Halusin testata mahdollisimman ohuesta langasta virkkausta ja löysin vanhoja saumurilankajämiä. Tämä on virkattu kolminkertaisesta langasta, koska kaksin- ja varsinkin yksinkertainen lanka olisi ollut ihan liian ohutta. Kaikki, jotka vähänkään on ommelleet, tietää että se lanka on melkein kuin hämähäkin seittiä. 
Langasta oli oikeastaan ihan hyvä virkata, piti vaan koko ajan vahtia että kaikki langat tulee mukaan silmukkaan. Liina ei hirveän suuri ole (n. 30 x 45 cm) juuri noitten langanjämien takia ja vähän jännäsinkin että riittääkö se yleensäkään.Tässä muutama pikkuliina. Ne on virkattu Puppets -virkkauslangasta 1 mm:n koukulla. Ohjeen löysin jostain vanhasta virkkauslehdestä.

 Ja samaisesta Puppets -langasta kapea kaitaliina. Tässä muokkailin ohjetta kääntämällä kuviota eri suuntiin.
 Ja sama liina varsinaisella paikallaan.
Ja vielä pöytäliinaa...   Lankana sama lanka.Ja liina valmiina.

 

4 kommenttia:

 1. IHAILUNI :O
  Kauniita liinoja.
  Tuo saurilangasta tehty on kyllä saavutus, tiedän miten ohutta se on !

  VastaaPoista
 2. komeita liinoja kerrassaan.siulta se onnistuu tuo käsillä tekeminen oli se sitten leipomista tai virkkausta.

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Löysin blogisi googlettaessani vauvan neuleasua. Vanhasta blogistasi löysin sinisen neulesetin, jonka olet postannut 3.11.2012. Settion aivan ihana! Onko sinulla siihen antaa ohjetta tai voitko kertoa mistä lehdestä ohje on? Voit vastata myös sähköpostitse: unana79 at hotmail.com
  Kiitoksia!
  Terveisin,
  Johanna

  VastaaPoista
 4. I have been giving some website for a lot of days, Appearance with informality content, today I have found your site, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future.

  We have lost a lot in life and have found very little You are requested to spend some moments of life with a smile Visit for the | funny joke

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle!