9.7.2013

Voileipäkakkua

Anoppini luokse oli tulossa vieraita ja pyynnöstä tein heille sitten tällaisen voileipäkakun, vähän samantyylisen kuin rippijuhlissa aiemmin. 

Leipänä vaalea ja tumma paahtoleipä, jota kostutin lihaliemellä. Väliin tein kinkkukuutioista, ranskankermasta ja sinapista tahnan jota maustoin creme bonjourin kolmen sipulin ruokakermalla. Toiseen väliin tuli metukka-ranskankermaseos. 
Pinnalla maustamatonta tuorejuustoa, leipäjuuston makuista sulatejuustoa, kylmäsavustettua porsaanpaistia, kurkkuruusuja, jääsalaattia ja muutama juustosuikale. Reunuksena emmentaljuustoraaste.



Tässä jälleen kulmakuvaa. Se taitaa miulla kuulua ihan jokaiseen kakkukuvastoon ;)


Kovasti vieraat ainakin kakusta tykkäsivät. Täytyy kyllä myöntää itsekin, että oli aika hyvää. 



*  *  *  *  *

Tässä ihan asiasta poiketen pieni linnunpoika, joka ei ilmeisesti osannut lentää, koska pääsin ihan puolen metrin päähän kuvaamaan. Mahtaakohan olla kirjosiepon poikanen?






5 kommenttia:

  1. WAU.... se on ensimmäinen sana joka tuli mieleeni tuosta kakusta :O
    On kyllä upea !!!

    Jos järjestetään joku kakkukilpailu, niin sinun on PAKKO osallistua.

    Voi pikkuista linnunpoikaa.. toivottavasti se oppi lentämään.

    Mukavaa viikkoa Tinuski ♥

    VastaaPoista
  2. Että onkin herkullinen ja kaunis voikkari.. todella kaunista kädentyötä olet tehnyt:)

    VastaaPoista
  3. herkkua ai että.pienitkö tuon metukan ihan pieneksi ja sitten tehosekottimella ranskankerman kanssa tahnaksi?
    siulta se sujuu tuo kakunteko.

    VastaaPoista
  4. Kiitos teille!

    Miekin toivon että linnunpoika oppii lentämään ennen kuin mein kissa hoksaa helpon saaliin :(

    Annikille tiedoksi: metukka oli valmiiksi suikaleina, pilkoin vain vähän saksilla pienemmäksi ja sekoitin ihan lusikalla aineet sekaisin.

    VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle!