Rahkapiirakka kuuluu pääsiäiseen ja niinpä sitten teinkin tälläisen tortun. Pohjana murotaikina. Rahkana sekoitus laktoositonta sitruuna- ja maustamatonta rahkaa sekä turkkilaista jugurttia. Lisäsin vielä pari desiä sokeria ja sitruunan mehua raikkautta tuomaan.
Toinen tämänlainen meni vanhemmilleni kahvin seuraksi ja toisen tein kotiin. Kuvaa en sitten tullut ottaneeksi kuin tästä toisesta versiosta.
Oli kyllä aika maukasta, vaikka itse sanonkin :)
Juuri tuollainen pääsiäiseen kuuluu.
VastaaPoistaVoi olisinpa tiennyt että teillä oli tämmöistä herkkua tarjolla. Olisin tullut iltapäiväteelle :)
Mukavaa viikkoa Lappeenrantaan ♥
Kuulostaa ja näyttää todella hyvältä, nam:)
VastaaPoistakyllä on herkullista oikein vesi herahti kielelle.olispa saanut edes palasen jotenkin tänne etelä-karjalan alueelle.
VastaaPoistamillanen paisto lämpö siulla uunissa oli?
Kiitos!
VastaaPoistaAnnikki: Paistoin 175 asteessa noin tunnin. Pinta oli vielä uunista otettaessa vähän löysä, mutta jäähtyessään se kiinteytyi sopivasti.
Näyttää ihan täydelliseltä! Kuten myös juustokakut aiemmassa kirjoituksessa :P
VastaaPoistaNamskis! Kaikki rahka- ja tuorejuustopiiraat on mun lemppareita. :))
VastaaPoista