27.11.2012

Pienten tyttöjen nuttuja

Vaikka viimeiksi lupasinkin kuvia kakun koristeista, niin nyt ennen niitä vähän neulekuvia kun nämä sattuivat valmistumaan ennen.
Kummitytölleni ja hänen isosiskolleen on kummallekin syntynyt tytär tämän vuoden aikana. Ja miusta on tunnetusti niin kiva neuloa noita pieniä vaatteita.

Tässä on molemmat neuleet samassa. Malli on neulottu yhtenä kappaleena ja ohje on otettu Käsityö-lehden numerosta 2/2011. Poikkeuksellisesti tein kerrankin ihan ohjeen mukaan, toisen vaan  ohuemmilla puikoilla ja langalla.Tässä pienempi nuttu lähempää. Eteen ja taakse tuli kivan näköiset kuviot lisäyksistä ja kavennuksista, joista nuttu koostui. 


 Ja nuttu takaa kuvattuna. Kuva on epätarkka, on varmaan käsi tärissyt kuvaa ottaessa.


Kovin olivat äidit tyytyväisiä nuttuihin. Toivottavasti ne sopivat kummallekin pikkuiselle <3

8 kommenttia:

 1. I H A N I A !
  Minulle ihan uusi malli. Tosi hauskan näköiset.
  Piti oikein miettiä, miten nuo on tehty !

  Ihan varmasti äidit on tyytyväisiä, ja varmasti vauvatkin nauttivat niistä :)

  VastaaPoista
 2. Oi että on ihanan mallisia ja somia nuttuja vauvalle:)

  VastaaPoista
 3. Voi äly - miten suloisia!!! Mullakin niin sormia syyhyttäs kutoa, mutta nyt on alkanut selkä ja niska pistämään hanttiin....

  VastaaPoista
 4. Kyllä olivat äidit ihastuksissaan ja pikku-Natalia jo koekäyttänytkin. On se vaan ihana, että läheisten joukossa on sellainen aarre kuin sinä olet, Tiina, saavat sitten miunkin suloiset lapsenlapset päällensä käsinkudottuja ihanuuksia <3 T. Tuire

  VastaaPoista
 5. Taisin nähdä äsken sun tekemiä kakun koristeita kastekakkuun. Tossa naapurissa kävin kakun täyttämässä ja naapuri vinkkas että sulla on blogi :) Sait yhden lukijan lisää!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tinuski !
  Se eilinen sekoilija on Oulusta ja ahdisteli minua eilen koko päivän. Poistelin hiki hatussa kommentteja kun yhden poistin tuli toinen tilalle.
  Jos tänään jatkaa laitan kommenttien valvonnan päälle !

  Ai niin..... ei minusta ole mummia tulossa, ainakaan jos katsoo tyttären vatsaa !
  Minusta on vaan kiva tehdä kaikkea erilaista :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle!