21.11.2012

Blogin testausta

Tervetuloa Tinuskin uusituille sivuille. En vielä ollenkaan hallitse tämän käyttöä, mutta opettelen kyllä kovasti. Tämä on vielä testailua, mutta jossain vaiheessa yritän saada oikeaakin asiaa tänne.

8 kommenttia:

 1. Minä ehdin ekana !!!
  Tervetuloa tänne, KIVAA kun päätit muuttaa :D
  Sinä opit, kun minäkin tyhmä nyt jo olen kuin kotonani :)
  Näkemisiin !!!

  VastaaPoista
 2. kyllä tää munkin mielestä vaikeaselkoisempi on kuin vuodatus, mutta pikkuhiljaa :) eilen onnistuin päivittyvän linkkilistan kanssa, jipii! Vaihdan tämän osoitteen kohdallesi kun pääsen taas kunnon koneen äärelle...

  VastaaPoista
 3. Miekin oon harkinnu muuttoa, mut ainaki toistaseks vielä oon jääny tonne vuodatukseen. Katellaan kuin pitkäks aikaa...

  VastaaPoista
 4. oi,sinä olet muuttanut tänne...Kyllä se siitä,tsemppiä :)
  minä vielä taistelen vuodatuksessa sekun oli/on niin helppo toimiessaan.

  VastaaPoista
 5. Minä kans vielä taistelen vuodatuksessa, vaikka blogini onkin osittain jumissa ja vaan pitkällä osoitteella pääsee sinne. Harkinnut olen kyllä minäkin muuttoa ja olisin halunnut säilyttää saman domainin, vaan se kaapattiin jokunen aika sitten. Amna Mediaan olen ollut yhteyksissä suoraan, vaan ei apua aikanaan mistään saanut. Blogisi näyttää ihanalle ja uskon kyllä bloggerinkin salojen aukeavan... tsemppiä vaan blogiin pitoon uudessa paikassa.

  VastaaPoista
 6. Bloggerin oppii yllättävän nopeasti! Ja kun sen oppii, tajuaa että se on oikeastaan parempi kuin vuodatus =) monella tapaa.

  VastaaPoista
 7. Onnia Tinuski uuvelle blogille, hyvän päätöksen teit!!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle!