23.4.2014

Kameraan on taas jäänyt kuvia, tässä nuorimmaisen nimppareille tehty kakku, jossa halusin kokeilla pikeerin kanssa koristelua sabluunan kanssa. Väliin laitoin mansikkahilloa ja valkosuklaa-nougatmoussea. Pinnalle kaulintamassa, jota on värjätty pastavärillä.



Kultaisen koristelun tein tomuväristä ja pienestä määrästä alkoholia sekoittamalla maalilla päälle maalaamalla.



 Reunakoristeeksi kokeilin myöskin pikeerikoristetta. Tarkoituksena oli tehdä yhtenäinen nauha, mutta kun ei sitten löytynytkään varastoista sopivan kokoista mallia, niin piti soveltaa sitten muuta. 

Kakusta tuli ihan älyttömän makea juuri tuon kaulintamassan ja täytteen takia. Vaatii ehkä vielä harjoittelua tämä, en nyt ihan ole tyytyväinen lopputulokseen ;)

7 kommenttia:

  1. Voi miten upee kakku. Eihän tuollaista raaskisi syödä..... mutta kyllä minä suuren palan mielelläni ottaisin.

    ps.kiva kun löysit minut Facesta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli, kiva oli löytää siut facen kautta. Tahtoo vaan tuo aika mennä siellä seikkaillessa ja tämä blogi elää vähän hiljaiseloa.

      Poista
  2. Kaunis tuo koriste! Kiitos tomuväri + alkoholi vinkistä, pitääkin testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin Tita, sitä alkoholia laitetaan vaan muutama tippa ja sekin haihtuu kuivuessaan pois :)

      Poista
  3. upea kakku nam nam.mie kävin aika usein katsomassa blogiasi ja ihmettelin kun ei ollut aikoihin mitään uutta.
    kyllä siun pitäs ruveta kondiitoriksi kaupungissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annikki! Aikoinani kyllä hain leipurilinjalle ammattikouluun, mutta en silloin päässyt. Ja kun tuota leivoskelua tekee omaksi iloksi niin siinä säilyy mielenkiintokin ihan toisella lailla kuin jos työkseen tekisi :)

      Poista
  4. Sinulla on oikein kunnon japanilainen nimi :D
    Oikein mukavaa Vappuviikkoa ja tietysti leivonnaistesi kera ♥

    VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle!