Kierteisiin pulliin sain vinkin Mansikkamäen Ebeltä. Laitoin vaan väliin uutta Tähtitortun aprikoosi-mandariinihilloa ja vaniljarahkaa. Aika mukavan makuinen yhdistelmä.
Seuraavaksi taitaakin tulla taas kakun koristeita. Tällä kertaa on vaan koristeet, koska kakku tulee muualta. Julkaisen niitä sitten kun juhlat on pidetty.
Hyviltä näyttää ja tuoksun tunnen.
VastaaPoistaPitääkin tehdä viikonloppuna pullaa :)
Mukavaa viikonjatkoa !
Kivanmallisia pullia ja taatusti herkullisia:)
VastaaPoistaAuts ku herkkulisen kuulosta, tuo vanilijarahka kuulostaa ihkulle, moon käyttäny vanilijakreemiä, mutta pittääpä muistaa tuo rahkahomma ku nisun leipomissee alakaa. Meilläki tehhää aina iso taikina, että sammoilla tulillaha ne tullee, mutta meillä o pakastimesa varmaa reikä eli jottai, ku ne sieltä häviää nii joutuin :/
VastaaPoistanams, tuo vaniljarahka pullassa on varmaan hyvää!
VastaaPoistaKannattaa kokeilla rahkaa jos siitä tykkää. Itse en laittanut rahkaan enempää sokeria, koska kaupan valmis rahka on jo itsessään aika makeaa. Oli kyllä maukasta.
VastaaPoistaompas herkullisia pullia,ihan tuli vesi kielelle.pitääkin tehdä tuolla aprikoosi mandariini täytteellä pullaa.
VastaaPoistakiitos kivasta hillo vinkistä tinuski.
ai että,herkkupullaa...ihan uusi juttu minulle tuo aprikoosi-mandariinihillo =)
VastaaPoista