18.2.2013

Korvapuusteja ja aprikoosi-mandariinipullia

Olin jo pitemmän aikaa suunnitellut pullan paistoa ja nyt viikonloppuna sain viimein aikaiseksi toimia asian suhteen. Tein litran taikinan, josta tulikin noin 80 pikkupullaa. Riittää sitten pakkasesta kahvin seuraksi pitemmäksi aikaa.
Kierteisiin pulliin sain vinkin Mansikkamäen Ebeltä. Laitoin vaan väliin uutta Tähtitortun aprikoosi-mandariinihilloa ja vaniljarahkaa. Aika mukavan makuinen yhdistelmä.Seuraavaksi taitaakin tulla taas kakun koristeita. Tällä kertaa on vaan koristeet, koska kakku tulee muualta. Julkaisen niitä sitten kun juhlat on pidetty.

8 kommenttia:

 1. Hyviltä näyttää ja tuoksun tunnen.
  Pitääkin tehdä viikonloppuna pullaa :)

  Mukavaa viikonjatkoa !

  VastaaPoista
 2. Kivanmallisia pullia ja taatusti herkullisia:)

  VastaaPoista
 3. Auts ku herkkulisen kuulosta, tuo vanilijarahka kuulostaa ihkulle, moon käyttäny vanilijakreemiä, mutta pittääpä muistaa tuo rahkahomma ku nisun leipomissee alakaa. Meilläki tehhää aina iso taikina, että sammoilla tulillaha ne tullee, mutta meillä o pakastimesa varmaa reikä eli jottai, ku ne sieltä häviää nii joutuin :/

  VastaaPoista
 4. nams, tuo vaniljarahka pullassa on varmaan hyvää!

  VastaaPoista
 5. Kannattaa kokeilla rahkaa jos siitä tykkää. Itse en laittanut rahkaan enempää sokeria, koska kaupan valmis rahka on jo itsessään aika makeaa. Oli kyllä maukasta.

  VastaaPoista
 6. ompas herkullisia pullia,ihan tuli vesi kielelle.pitääkin tehdä tuolla aprikoosi mandariini täytteellä pullaa.
  kiitos kivasta hillo vinkistä tinuski.

  VastaaPoista
 7. ai että,herkkupullaa...ihan uusi juttu minulle tuo aprikoosi-mandariinihillo =)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle!