24.3.2013

Mango-sitruunatuorejuustokakut

Tein pääsiäiseksi pari mango- ja sitruunatuorejuustokakkua. Pohjana digestive, jota taas hieman pehmensin ruokaöljyllä. Alimpaan kerrokseen sekoitin purkin laktoositonta kermaa ja mangotuorejuustoa sekä mangososetta. Toiseen kerrokseen laitoin kermapurkin ja sitruunatuorejuustoa. Lisäsin vielä noin lusikallisen lemon curdia sekaan. Pinnalle mangososetta, jota hyydytin viidellä liivatteella. Olisi näköjään saanut olla vähän enemmän, koska tuo ei kunnolla hyytynyt. Koristeena sokerimassanarsissit ja suklaapursotukset. En nytkään laittanut reunoille mitään koristetta, kun tämä jäi vaan omaan käyttöön.


 Tässä vähän sivukuvaa.


 Tämän ajattelin viedä uuteen työpaikkaani. Täytteet samat kun ylemmässä kakussa, laitoin vaan suklaareunuksen , ettei se olisi niin keskeneräisen näköinen. Harmillista kun pinta ei hyytynyt toivotulla tavalla. Ei se onneksi makuun vaikuta, mut näyttää vähän ikävältä.


 Ja tämä toiselta sivulta.5 kommenttia:

 1. Taas niin upean näköisiä, ettei noita raaski syödä !
  Voi, olisitpa sinä mun työkaveri, nami ♥

  Mukavaa pääsiäisviikkoa !

  VastaaPoista
 2. Silmilläni söin..melkein koko kakun. Kauniita ja herkullisen näköisiä kakkuja olet tehnyt:)

  VastaaPoista
 3. herkullista ja varmaan makoisaa.kyllä sie osaat,työkaverit ovat varmasti tyytyväisiä kun kahvi hetki koittaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille!
  Työkaverit tykkäsivät ja kyselivät kaikenlaista valmistukseen liittyvää. Tää oli miun mielestä sellanen tavallinen perusjuttu, mikä on tehty ilman mitään ohjeita.

  VastaaPoista
 5. todella kauniit kakut !! Hyvää Pääsiäistä =)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle!